Suomen wanhin häätapahtuma.

Näytteilleasettajille

Hyvä yrityspäättäjä

Häävuosi 2024 käynnistyy kevään Häät-tapahtumalla 27.1.2024. Turun Häämessuja vietetään upeissa ja juhlavissa puitteissa Radisson Blu Marina Palacessa, Turun keskustan ytimessä, Aurajoen rannalla.

Tapahtumaan tulevat messuvieraat suunnittelevat vuosien 2024-2026 häitään, tutustuen uutuuksiin ja keräten ideoita sekä tietoa omien onnistuneiden hääjuhlien järjestämiseen. Häämessuilla tavoitat todella laadukkaan kohderyhmän, henkilöt joilla on keskimääräistä suurempi hääjuhlan budjetti. Tapahtuman jokainen vieras on potentiaalinen asiakas!

Suomen ensimmäinen ja wanhin häätapahtuma, Turun Häämessut, on Varsinais-Suomen talousalueen merkittävin Häät-media. Kokemusta ja ammattitaitoa on siis tapahtuman järjestäjällä – voit luottaa siihen, että tapahtuma on itsellesi onnistunut.

Turun Häämessuilla on vuosittain mukana alan asiantuntijat joko osastolla face to face tai esitejakelulla Morsian-kassissa. Yhdistäen näitä elementtejä yritys varmistaa parhaimman näkyvyyden alueen tärkeimmässä häämediassa. Alueellamme järjestetään vuosittain noin 1500 hääjuhlaa, joiden järjestelyihin käytetään lähes 27 milj. euroa. Olemalla mukana Turun tärkeimmässä Häämediassa otat oman osasi tästä potista.

Häämessuilla tavoitat morsiamet, sulhaset, heidän sukulaisensa, kaasot ja bestmanit. Tapahtuman jokainen vieras on potentiaalinen asiakas!

Seuraava Turun Häät-tapahtuma on 27.1.2024 Marina Palacessa klo 9.00 - 18.00.


Tervetuloa mukaan alueemme tärkeimpään häämediaan!

Lisätietoja: Interdialogi Oy
Puh. 040-540 9890
interdialogi@interdialogi.fi