Suomen wanhin häätapahtuma.

Messuinfo

Aika 26.-27.1.2019 klo 10-16
Paikka LOGOMO
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku
Pääsyliput
(Vain käteinen)
Aikuiset 10 euroa.
Lapset 7-12 vuotta 5 euroa.
(Lauantain lipulla sunnuntaina sisään ilmaiseksi.)
Liikenneyhteydet Linja-autot numerot 20, 61, 32, 42, 6, 2 ja 2A keskustasta, Eerikinkadulta noin ½-tunnin välein.
Etäisyydet Kauppatori 1,7 km, linja-autoasema 1,2 km, rautatieasema 0,5 km.
Pysäköinti Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, alueen pysäköintipaikat rajalliset. Logomon pihassa olevat parkkipaikat ovat maksullisia. Maksu on 1 euro/tunti.

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja ja suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi sillä yhteensä parkkipaikkoja kaikilla Logomon parkkialueilla on noin 340.

Logomon parkkialueilla on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta. 

Logomon parkkialueilla inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta. Inva-pysäköintiruudut löytyvät LOGI 1–2 -salin sisäänkäynnin luota sekä Logomo Kitchenin päädystä.

Palautetta pysäköintijärjestelyistä voi antaa osoitteeseen office@logomo.fi.
Ruoka & Cafe Logomossa sijaitsee Ravintola Logomo Kitchen.
Tapahtuman järjestäjä Interdialogi Oy
Puutarhakatu 33
20100 Turku
Puh. 040-540 9890
interdialogi@interdialogi.fi
www.facebook.com/TurunHaamessut